EGD环境图形设计

菜单

MCI总部办公室设计

A perfect balance between corporate design and social space. The headquarters of the company MCI in Geneva were conceived as a flexible space, encouraging places for the communal interaction as well as introspection. Within a new building of 6,000 m2, a space of 3,000 m2 has carefully been designed to place the values of the company and its people in the centre of the office design.

MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint designMCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design MCI总部办公室设计 © bloomint design

分类: 办公空间

评论