EGD环境图形设计

菜单

悉尼剧院公司荣誉墙设计

Collider was engaged to design a permanent installation piece in honour of the theatre’s long term patrons and donors. The honour wall features a series of clear boxes housing special props and wardrobe featured in a variety of productions over the company’s history. Back-lit panels provide a frame for each object while oregan panelling grounds the wall within the existing architecture and layered nature of the pier setting.
Prop styling by Renée Mulder for Sydney Theatre Company.

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

悉尼剧院公司荣誉墙设计

悉尼剧院公司荣誉墙设计©collider

分类: 展示空间

评论